De zanger, entertainer Ron Steijns ( alter ego Tutontour ) geboren in 1965 in Margraten, is sinds 2002 actief als professioneel zanger, entertainer. De vorming van de artiest Tutontour kent wortels in een verleden waar met name zang, maar ook dans en toneel, altijd een wezenlijk onderdeel zijn geweest van zijn bestaan. De laatste jaren heeft Tutontour zich een unieke plaats verworven in de artiestenwereld in de Euregio. Hij treedt op in Nederland, België en Duitsland.

Bedrijven als Pretpark de Valkenier, Eglo-verlichting België, Solland Solar uit Heerlen, Aachen en De Krux culinair koken op locatie, hebben al eens gebruik gemaakt van de talenten van Tutontour.

Niet alleen bedrijven maar ook particulieren weten de weg naar Tutontour te vinden. Bekende Nederlanders zoals Camille Oostwegel en Jos Verstappen hebben reeds mogen genieten van de muzikale talenten van Tutontour.

De sound van Tutontour is uniek. Vaak genoeg krijgt hij de gasten stil met mooie vertolkingen van bekende internationale nummers van o.a. Charles Aznavour of Frank Sinatra. Maar ook voetjes van de grond met bekende feestnummers behoren tot de mogelijkheden.

Tutontour heeft stijl, staat voor kwaliteit en verzorgt zijn eigen geluid. Het geluidsniveau wordt continue aangepast aan de sfeer van het feest. Buiten het feit dat Tutontour in meerdere talen bekende internationale nummers zingt, heeftTutontour ook talenten op het gebied van gastheerschap, animatie en presentatie van fun-evenementen, zoals modeshows of teambuildingdagen. Zo presenteerde hij 2 jaar achter elkaar het popfestival Popontop in Valkenburg Tutontour breidt zijn entertainmentactiviteiten de laatste jaren verder uit. De prijzen voor entertainment zijn verschillend en hangen nauw samen met de wens van de opdrachtgever. Voor vragen neemt u telefonisch contact op, of u stuurt een mail via de contactpagina.


Toujours Tutontour !!!!!!!

Tutontour entertainment - Herkenbroekerweg 50B - 6301 EH Valkenburg - Telefoon: +31 (0)6 429 653 26